Company of Heroes 3 zdaj na voljo za enotedensko testiranje

Tretji del serije iger Company of Heroes se ne bo bistveno spremenil od prejšnjih delov. Še vedno bo to realnočasovna strategija, ki se bo odvijala v obdobju 2. svetovne vojne in še vedno bomo preigravali misije, ki bodo imele zanimivo zastavljene objektive in presneto dobro grafiko.

Za razvoj bo tudi tokrat poskrbel razvijalec Relic, ki je eden redkih, če ne še edini, ki dela na strategijah večjega proračuna in se je nazadnje podpisal pod dokaj mlačno sprejeti Age of Empires 4. Za Company of Heroes 3 sicer pripravljajo manjšo spremembo formule, saj se bomo tokrat ukvarjali tudi s sprehajanjem bojnih enot na karti sveta, tako da bo nov del malce spominjal na strateške naslove serije Total War, le da bo večigralski način tule veliko bolj popularen. Najbrž.

Vse je seveda odvisno od tega, koliko bo končen naslov dejansko zabaven za igranje. In na testiranje konceptov nam ne bo treba dolgo čakati, saj je razvijalec Relic najavil odprto alfa testiranje igre, ki se ga bo lahko udeležil vsak, ki se bo odpravil na sledečo povezavo in tam sledil navodilom za povezavo Relic računa s Steamovim, kar vam bo nato omogočalo prenos igre.

Testiranje bo zajemalo večigralski del in igranje enoigralskih obračunov proti umetni inteligenci. Za igranje boste lahko stopili v vojaške škornje ameriške ali nemške strani, preizkusili pa boste lahko štiri različne mape, ki se bodo odvijale v Italiji.

Alfa testiranje se bo začelo nocoj ob 18.00 in bo trajalo vse do 7. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime