Bethesda pokazala nekaj novih utrinkov Starfielda

Od naslednjega velika projekta razvijalca Bethesde nas zdaj uradno loči manj kot leto in čeprav bomo večje napovednike za Starfield dobili enkrat v 2022, razvojna ekipa vmes ne bo popolnoma tiho. Tako smo včeraj dobili prvi video serije posnetkov Into the Starfield, v katerih nam bo razvijalec, skupaj s svojim šefom Toddom Howardom, poskušal malce bolje razložiti idejo in širno vesoljsko pokrajino prihajajočega naslova.

Sedem minut dolg posnetek nam malce bolj razloži miselni proces razvojne ekipe, ki si je po igri Morrowind zaželela nečesa drugačnega. To jim je takrat omogočal Fallout, a takoj po njem so začeli razmišljati o pravem in odraslem znanstvenofantastičnem projektu, ki je na koncu postal Starfield.

Ta bo nosil bolj resno zgodbo od njihovih prejšnjih naslovov, a bo tudi nosil marsikatero podobnost. Tako bomo tudi tukaj svet raziskovali v prvoosebnem pogledu, okolica pa bo zelo odzivna na naše mešetarjenje. Komaj čakamo, da vesoljskim prodajalcem na glavo vržemo vedro in jim izmaknemo vse premoženje.

Todd je tudi dodal, da je vsaka njihova igra vsebovala tisti “wow” moment, ko se je pred nami odprla razsežnost širnega sveta pred nami, ki ponuja ogromno svobode in skrivnosti. V Morrowindu smo denimo stopili iz ladje, v Oblivionu iz zapora, v Falloutu 3 pa smo zapustili podzemni bunker in pred sabo zagledali čudovito radioaktivno okolico, ki je bila za svoje čase naravnost čudovita. Starfield naj bi vseboval dva takšna trenutka, a seveda razvijalec ni želel že zdaj pokvariti presenečenja.

Starfield

Česa drugega nismo izvedeli, a v eni konceptni sliki lahko vidimo, da nas spremlja mačka, kar morda namiguje na možnost posedovanja hišnih ljubljenčkov.

Starfield izide 11. novembra 2022 za PC in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime