Na splet ušel čudovit igralni posnetek igre Crimson Desert

Razvijalec Pearl Abyss je Crimson Desert sprva napovedal leta 2019 in igralci so bebavo gledali v čudovit igralni napovednik, ki je kazal odlično grafično podobo. Projekt je bil toliko bolj impresiven zaradi tega, ker se je pojavil praktično iz niča, igra pa naj bi bila MMO in naj bi štorijalno bila nekakšen preddel popularnega kitajskega MMO-ja Black Desert Online.

Od takrat se je razvijalec premislil in Crimson Desert ni več MMO, ampak bo enoigralska igra, ki se bo dogajala v odprtem svetu, tega pa boste lahko raziskovali tudi skupaj s svojimi prijatelji. Zgodba se bo vrtela okoli kontinenta Pywell, kjer se za prevlado borijo tri različna plemena, naša naloga pa bo, da se enemu od njih pridružimo in preko njih zavladamo vsemu širnemu območju.

Crimson Desert bi moral sprva iziti v koncu letošnjega leta, a načrti so se spremenili, tako da igro lahko pričakujemo šele enkrat pozimi 2022. Zamuda bo očitno grafično podobo samo dvignila, saj se je na spletu pojavil igralni posnetek, ki pa ni bil uradno odobren. Nekdo se je očitno odločil prekršiti svojo NDA pogodbo in je igralcem ponudil nov vpogled v igro, ki bo med drugim vsebovala različne in realistične vremenske učinke, napredna fizika pa bo poskrbela za verno teptanje snega in razpihovanje drevesnih listov med počasnim sprehajanjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime