Največja modifikacija za Dark Souls doslej dobila tudi datum izida

Začetek leta 2022 bo obarvan v Dark Souls barve in to ne samo na račun igre Elden Ring, ki jo bo februarja v svet poslal razvijalec From Software. Mesec prej bo namreč izšla tudi ogromna modifikacija za prvi Dark Souls, podnaslovljena Nightfall, gre pa za ogromen projekt, ki je pod eno streho združil največje modderje Dark Souls skupnosti.

Nightfall bo neposredno nadaljevanje originalne zgodbe, kjer smo v zaključku za vedno ugasnili ogenj. Svet je zdaj ovit v temo in čas je za novega junaka, ta pa se bo moral spopasti z novimi nevarnostmi. Te prihajajo v podobi novih sovražnikov, šefov in orožij, veselite pa se lahko tudi povsem nove okolice. Dodane bodo tudi povsem nove igralne mehanike, saj se bomo lahko zdaj med bojem za kratki čas teleportirali in tako postali neranljivi, kar bo pravo veselje za vse igralce, ki Dark Souls igre preigravajo s hitrimi orožji.

Nightfall je pred kratkim prejel nov dražilnik, ki sicer ne pokaže nič igranja, a to tudi ni bil njegov namen, saj je bila glavna naloga najava datuma izida. Modifikacija je bila sprva začrtana za ta mesec, a po novem jo bomo igrali 21. januarja 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime