Post Trauma je obetavna grozljivka, ki spominja na igre Silent Hill

Čas je, da se sprijaznite z enim dejstvom: naša stran ima presneto rada grozljivke in si za vsak božič zaželi ponovno obuditev znamke Silent Hill. To se do sedaj še ni zgodilo, a zaradi tega bomo pokrili vsak obetaven projekt, ki vsaj malce spomni na to priljubljeno franšizo.

In glede na prve igralne napovednike je Post Trauma ena od iger, ki ji morda na koncu le uspe dostaviti nekaj srhljive izkušnje, ki jo te dni tako hudo pogrešamo. V sebi drži vse pomembne elemente: grozečo atmosfero, morečo tišino, ki jo med raziskovanjem prekinja samo zvok naših korakov in kup naključno posejanih predmetov za reševanje raznih ugank.

Tudi zgodba zaenkrat obeta, saj bomo prevzeli vlogo Romana – 57-letnega možakarja z impresivnim vampom, ki se zbudi v nekem čudnem kompleksu in na začetku mu ni jasno nič. Zato bo moral pozorno preiskati okolico za svojimi odgovori, te pa bomo spremljali iz tretjeosebne perspektive skozi serijo statičnih kamer, tako kot smo to počeli leta nazaj, ko nas je strašil Silent Hill 2.

Na igri dela RobertoSerraG, ta pa je omogočil tudi preigravanje kratkega dema, ki si ga lahko prenesete iz sledeče povezave. O datumu izida se še ne ve nič, a res upamo, da razvijalcu ne zmanjka zanosa, saj vse do sedaj hudo obeta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime