Grozljivko Dead by Daylight lahko zdaj brezplačno izmaknete iz Epic Games trgovine

Trgovina Epic Games je za nas pripravila dve novi slastni brezplačni presenečenji in morda je to samo uvod v njihovo darežljivost, ki bo svoj epilog dobila ob božičnih časih.

Do takrat pa nas loči še nekaj tednov in te lahko preživite v toplem objemu večigralske grozljivke Dead by Daylight. Ta igra je imela že cel kup brezplačnih preizkusnih obdobij in morda bi bil res že čas, da bi zadeva preprosto postala brezplačna. Gre za zanimiv žanr večigralskega igranja 1v4, saj en igralec nadzoruje morilca, trije pa mu poskušajo ubežati in mu nastavljajo pasti. Ta formula je dovolj zanimiva, da ima Dead by Daylight leta po izidu še vedno zdravo igralno skupnost, razvijalec pa je med tem časom izdal kar 22 plačljivih DLC-jev. Ti niso nekaj res takšnega, kar bi morali imeti, saj se v glavnem tikajo novih licenčnih negativcev kot je denimo Pyramid Head iz serije iger Silent Hill. Dobra novica je tudi to, da razvijalec ni preveč pogolten in če si samo en igralec lasti DLC, lahko v njem uživa tudi ostala partija igralcev.

Dead by Daylight si lahko aktivirate preko sledeče povezave, a zabave tu še ni konec, saj je na jedilniku še ena brezplačna igra.

Gre za while True: learn (), ki je nekakšna poustvaritev resničnega programiranja, le da v manj zahtevni obliki. Igrate programerja, ki se poskuša sporazumevati s svojo mačko in za te namene mora na stopnji strojnega programiranja izgotoviti prevajalnik, ki mu bo na koncu tudi omogočil uspešno komunikacijo. Svojo kopijo lahko rezervirate tule.

Obe igri bosta brezplačni vse do 12. decembra, nato pa na plaftormo prihajata Godfall: Challenger Edition in Prison Arhitect.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime