Microsoft prodaja grd božični pulover s temo Minolovca

Stopili smo v prvi teden decembra, kar pomeni tradicionalno vlečenje božičnega drevesca iz kleti in pihanje praha iz založene škatle, ki v sebi nosi božične lučke. Tudi Microsoft je lani začel svojo tradicijo in svojim privržencem ponudil nakup novega božičnega puloverja, ki ga je ponudil v treh različicah.

Tradicija veli, da mora biti vsak od teh puloverjev čim bolj grd in tudi letos se niso izneverili. Lani smo si lahko privoščili motive, ki so na sebi nosili logotipe Windowsov 95 in XP, eden od njih pa je na sprednji strani vseboval podobo orodja Slikarja, ki je morda bolje znan pod imenom MS Paint.

božič

Letošnji pulover pa je precej bolj pisan, saj je usmerjen v počastitev priljubljene igre Minolovec, ki je na sprednji strani, skupaj s svojimi minami in številkami, razporejen v obliko božičnega drevesca. Microsoft je podobo dopolnil z vključitvijo logotipa Windowsov 3.1 in ikonami za minimiziranje, maksimiranje in zaprtje okna.

Puloverje si lahko naročite v uradni trgovini in na voljo je pošiljanje v Slovenijo. Sam pulover stane 74,99 $, k temu pa je treba prišteti tudi 15 $ poštnine, tako da boste na koncu za celoten paket odšteli 89,99 $. Ni poceni, a za zbiratelje je takšna cena upravičena, Microsoft pa bo 100.000 $ od izkupička namenil dobrodelni organizaciji AbleGamers, ki pomaga vsem igralcem s posebnimi potrebami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime