Netflixova Resident Evil serija dobila prvi dražilnik

Resident Evil izdelkov je zdaj že toliko, da človek malce težko loči med vsemi filmi, serijami in igrami, ki jih trenutno v svet pošilja založnik Capcom. Po kinih trenutno straši film Resident Evil: Welcome to Raccoon City, v začetku tega leta pa smo na Netflixu dobili povsem novo animirano serijo Infinite Darkness.

Zdaj se Netflix počasi pripravlja za zagon še ene serije, le da bo ta tokrat vsebovala žive igralce. Seveda bomo notri našli lepo dozo CGI-ja, kar lepo napove tudi prvi dražilnik za serijo, ki v bistvu še nima uradnega imena. Kratki video nam pokaže zombijaškega psa, ki v igrah nosi ime Cerberus, nato pa se izriše logotip. To nam ravno ne pove preveč in tudi kakšnih večjih podrobnosti glede igralne zasedbe trenutno nimamo.

Vemo pa, da za produkcijo stoji Constantin Film, ki je poskrbel tudi za film Welcome to Raccoon City in da bo zgodba spremljala dogodivščine dveh otrok iz družine Wesker. Ta priimek je oboževalcem franšize dobro znana, saj je Albert Wesker bil eden glavnih zlobnežev originalnih iger in je imel eno vodilnih vlog organizacije Umbrella.

Nova serija prihaja na Netflix enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime