December je s sabo prinesel tudi božično obarvani Discord

Priljubljeni čvekalni program Discord je tudi letos zagnal svoj vsakoletni dogodek Snowsgiving, ki za vse svoje uporabnike vse do 13. decembra vsak dan prinese neko novo presenečenje. Darila bodo dobili tudi vsi naročniki servisa Nitro, seveda pa je vse skupaj še skrivnost, saj bi bilo drugače presenečenje bolj jalovo.

Snowsgiving je odprl tudi uradno trgovino, kjer si lahko kupite kakšne nove puloverje, kape in božično obarvane tipkovnice, izkupiček denarja pa bo romal v roke neprofitne dobrodelne organizacije To Write Love On Her Arms, ki pomaga vsem ljudem z depresijo. To je bolezen, ki svoje grde zobe še posebej pokaže med božičnimi časi, saj se nekateri ljudje takrat počutijo še bolj osamljeno in dobrodelna pomoč je v takšnih časih več kot dobrodošla.

Sam program Discorda je prav tako doživel nekaj prenove in uporabniki lahko zdaj v svojo izkušnjo prinesete nekaj prazničnega vzdušja. Aktivirate si lahko cel kup posebnih božičnih zvokov, ki vas bodo opozarjali na prejeta sporočila, klice in vse drugo, kar pri Discordu izdavi zvočno opozorilo. Discord je sicer pomotoma ta nova zvočna obvestila aktiviral samodejno, kar je pri uporabnikih povzročilo kar nekaj zmede, a od takrat je zadevo naredil izbirno. Svoje božično vzdušje lahko aktivirate ročno in sicer preko klikov: “Settings > Notifications > Sound Packs, tam pa izberite možnost Snowsgiving.

Aktivirate oziroma deaktivirate lahko tudi poseben vizualen izgled programa, ki sicer spremeni bolj malo, saj sem opazil samo zasnežen logotip Discorda na vrhu uporabniškega vmesnika. A če vam gredo tudi takšne stvari na živce potem lahko pod “Settings > Appearance” izključite gumb “Show Seasonal Theme”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime