The Matrix Awakens je uradna igričarska “izkušnja”, ustvarjena v pogonu Unreal Engine 5

Konec meseca nas bo po letih čakanja končno razveselil nov del franšize Matrica, ta pa bo tokrat podnaslovljen Obuditev oziroma Resurrections. A v svet frajerskih plaščev in črnih sončnih očal bomo lahko stopili že prej, saj sta založnika Warner Bros. in Epic Games pripravila prav poseben projekt, ki sliši na ime The Matrix Awakens.

Ta je trenutno na voljo samo za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X in tam ga lahko že prenesemo. Datoteke tehtajo 29 GB, a pri zagonu ikone vas bo pričakal samo odštevalnik, ki odšteva čas do prireditve The Game Awards, katera se bo odvila 9. decembra.

The Matrix Awakens je igričarska izkušnja, ki jo je ustvarila Lana Wachowski in naj bi nam predstavila neverjetno vesolje Matrice. Kaj za vraga to pomeni se ne sanja nikomur, a vemo, da bo zadeva ustvarjena v pogonu Unreal Engine 5. Če ne drugega se lahko veselimo vsaj lepe grafične podobe, na kar namiguje tudi podrobno izrisani Neo, ki ga lahko vidimo v kratkem dražilniku.

Awakens bo zagotovo pripomogla k marketinškemu oglaševanju in Warner Bros. si je za to izbral pravo tarčo. Epic Games si namreč lasti Fortnite in skoraj ni dvoma, da bosta sčasoma v to igro za kratek čas prispela tudi Neo in Trinity. A morda bo Awakens podoben tudi nedavno izdani virtualni galeriji Kid A Mnesia Exhibition, ki jo je Epic Games spočel v navezi z glasbeno skupino Radiohead.

Odgovori bodo kmalu znani, res pa je škoda, da zadeva ni na voljo tudi PC igralcem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime