Uncharted: Legacy of Thieves Collection dobil točen datum izida

Razvijalec Naughty Dog dela na kopici neznanih projektov in dokler ti ne bodo razkriti, se bomo morali zadovoljiti s predelavami njihovih dveh starejših iger. Uncharted: Legacy of Thieves Collection je bil najavljen že nekaj mesecev nazaj, a zdaj smo dobili bolj točen datum izida in kar preko spodnjega napovednika.

Kakor vidite bo zadeva izšla 28. januarja 2022, žal pa se bo ob tem datumu pojavil samo na konzoli PlayStation 5. Verzija za PC sicer ni bila preklicana, a za njo še vedno ni datuma, tako da bo verjetno treba počakati še kakšen dodaten mesec, preden na računalnikih dobimo prvo Uncharted igro.

Legacy of Thieves bo v sebi držal Uncharted 4: A Thief’s End in samostojno razširitev The Lost Legacy. To ni neka večja nadgradnja, saj bo nova verzija s sabo prinesla samo možnost poganjanja v višjih ločljivostih in večjih sličicah na sekundo. Na PlayStation 5 boste med nastavitvami našli možnosti za tri različne grafične načine: 4K pri 30 sličicah na sekundo, 1440p pri 60 sličicah na sekundo in 1080p pri kar 120 sličicah na sekundo.

Prenovljena verzija bo v popolnosti izkoristila hitri SSD disk, ki krasi vse konzole PlayStation 5, kar pomeni instantno nalaganje stopenj. Dodana bo tudi podpora za napredno tresenje igralnih ploščkov DualSense in napreden zvok tehnologije Tempest3D.

Znana je tudi cena. Za dvojec iger boste odšteli 49,99 €, če si pa že lastite eno ali obe igri, pa boste za nadgradnjo primaknili samo 9,99 €.

O verziji za PC ne vemo ničesar novega, sta se pa na Steamu in Epic Games trgovinah pojavili uradni strani izdelkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime