God of War sistemske zahteve končno razkrite

Predelava fantastičnega God of Wara za PC je samo dober mesec stran in Sony se je odločil na splet poslati nov napovednik, ki malce bolje prikaže vse dobrote, ki jih bo s sabo prinesla računalniška verzija, hkrati pa so zraven poskrbeli za razkritje sistemskih zahtev, te pa si lahko preberete v spodnji priročni tabeli.

god of war

Kakor lahko vidite God of War ne bo zahteval kakšnih posebnih mišic, če se boste v igranje spustili z določenimi pričakovanji glede svoje strojne opreme. Igro bo možno igrati celo na ločljivosti 720p, a nekako je to tisti resnični minimum na katerem ne priporočamo igranja. Tista bolj prava raven spada pod razdelek “Recommended”, ki nam ponuja igranje pri 30 sličicah na ločljivosti 1080p, za to pa bo dovolj grafična kartica GTX 1060 ali RX 570, ki sta še vedno ene od bolj popularnih grafičnih rešitev na trgu.

Tisti, ki si boste želeli igranja na maksimumu pa boste potrebovali presneto dobre strojne dele. 4K igranje pri 60 sličicah na sekundo zahteva RTX 3080 ali pa RX 6800, a morda znamo igro pognati na tej ločljivosti tudi s kakšno šibkejšo grafično kartico, če znotraj malce znižamo nastavitve velikosti tekstur, kar bi kakšen RTX 3070 prepričalo v poganjanje igre pri 4K.

Zdaj lahko vidite kaj lahko pričakujete od igre na svoji trenutni strojni opremi in s svojim rangom se boste preprosto morali sprijazniti, saj so nadgradnje grafičnih kartic te dni praktično nemogoče, razen če ste preprodajalcem pripravljeni odšteti gore denarja. A enkrat se bodo oblaki dobave razkadili in takrat boste PC igričarji uživali v boljših sencah, odklenjenih sličicah na sekundo ter podpori za DLSS in FidelityFX tehnologiji.

God of War izide 14. januarja, na voljo pa bo preko Steama in Epic Games trgovin.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime