The Contract je nov dodatek za GTA Online, ki bo v zgodbo vrnil Franklina in Dr. Dreja

GTA 5 dobiva nov dodatek, a preden se preveč razveselite in začnete od navdušenja nad novo enoigralsko vsebino preveč točiti solze radosti, vas moramo vrniti na realna tla, saj se DLC The Contract nanaša samo na večigralski del GTA Online.

A morda bomo kljub temu dobili vsaj nekaj nove štorijalne vsebine. V dodatku se bo namreč zopet pojavil protagonist Franklin, ki smo ga nadzorovali med igranjem kampanje v GTA 5. Naš večigralski avatar bo srečal Franklina, ki je zdaj leta kasneje postal premožen glasbeni producent in služi lepe denarja, a vsake toliko si zaželi zopet umazati roke in stopiti v akcijo.

To napetost v življenje mu prinese nihče drug kot slavni glasbenik Dr. Dre. Ta je postal Franklinova nova stranka, a se je znašel v težavah. Izgubil je namreč svoj telefon, ki vsebuje cel kup glasbe iz novega, še neizdanega albuma. Naloga igralca bo tako postala iskanje in vrnitev izgubljene lastnine, pri naši nalogi pa nam bo pomagal Franklin, pes Chop the Dog in heker Imani.

Ko bomo izgubljeni telefon odkrili, bomo dobili povsem novo glasbeno postajo, ki bo v sebi držala povrnjene skladbe Dr. Dreja, napovednik pa namiguje, da bo svoje glasilke posodil tudi Snoop Dogg.

The Contract izide že 15. decembra in bo, tako kot vsi GTA Online dodatki, za igranje popolnoma brezplačen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime