Final Fantasy 7 Remake končno prihaja na PC in to že kar naslednji teden

Dolgo se je govorilo, da bo Intergrade enkrat tudi dokončno zapustil konzoli PlayStation 4 in 5 in se pojavil tudi na PC-ju. Igra je originalno izšla aprila lani in igralci so predvidevali, da bo ostala zavezana tem sistemom samo za eno leto. Vendar pa se to ni zgodilo, založnik Square Enix pa je junija izdal DLC Intergrade ter spočel manjšo nadgradnjo za konzolo PlayStation 5.

Zdaj se je očitno ta pogodba zaključila in Final Fantasy 7 Remake končno prihaja tudi na PC. Novica je prišla v obliki napovednika, ki pa nam žal ne pove, česa vsega se lahko veselijo računalniški igralci. Igranje v ločljivosti 4K bo zagotovo ena od prednosti PC verzije in tisti, z najmočnejšimi strojnimi komponentami, bodo lahko pri tej resoluciji poganjali tudi najvišje grafične nastavitve. To na konzoli PlayStation 5 ni bilo možno, saj ste se tam lahko odločili za dobro grafiko pri 30 sličicah na sekundo ali pa za 60 sličic na sekundo ob slabši grafični podobi.

Dobra novica je tudi to, da bo igra prišla ob spremstvu razširitve Integrade, ki smo jo morali na konzolah PlayStation kupiti posebej.

Žal bo Final Fantasy 7 Remake izšel samo na Epic Games trgovini, pripravite pa tudi svoje denarnice na velik izdatek. Square Enix je namreč prvi večji založnik, ki bo začel igre na PC-ju prodajati po višji ceni in tako boste za Final Fantasy 7 Remake primorani odšteti kar 79,99 €.

Vsaj čakati vam ne bo treba, saj igra izide že 16. decembra, kar je lepo, čeprav drago, zgodnje božično darilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime