Star Wars: Eclipse nam bo povedal odraslo Star Wars zgodbo

Francoski razvijalec Quantic Dream je znan po svojih avanturah Heavy Rain in Detroit: Become Human, v teh igrah pa se v glavnem veliko sprehajamo, gledamo impresivne vmesne sekvence, vse skupaj pa na koncu popestri običajno dobra zgodba, ki pa jo prekinjajo nerode QTE sekvence, te pa od igralca zahtevajo pravočasno in hitro pritiskanje gumbov.

Govorice o njihovi naslednji igri krožijo že nekaj časa, včeraj pa so bile tudi dokončno potrjene. Njihov naslednji projekt nosi ime Star Wars: Eclipse, šlo pa bo za akcijsko avanturo, ki se bo dogajala v obdobju Visoke republike.

Prvi napovednik nam prikaže vse tipične spremljevalce vsake Star Wars zgodbe. Tu so droidi, vesoljske rase, ki smo jih videli že ničkolikokrat in vesoljske ladjice, ki rade streljajo z laserji. Vendar pa se celotnega napovednika drži malce bolj temen ton in morda končno dobimo neko Vojnozvezdno zgodbo, ki nam bo povedala bolj odraslo zgodbo, kot pa smo jih vajeni iz te franšize.

Akcijo bomo spremljali iz oči različnih likov, ni pa še jasno, kakšna bo ta bila. Quantic Dream naj bi se končno začel odmikati od QTE sekvenc, tako da morda zdaj dobimo nekaj dejanskega igranja in ročnega šviganja z žaromeči. Bonus pri zgodbi bodo naše odločitve, ki bodo vplivale na nadaljnji razplet dogodkov, tako da bomo lahko pri razpletu dobili več različnih koncev.

Žal ni bilo nobene besede glede datuma izida, zato nekako sumimo, da je zadeva še daleč stran. To je potrdil tudi Facebook račun Lucasfilm Games, ki je pri objavi zapisal, da je igra še v zgodnjem stadiju razvoja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime