Netflix je preklical 2. sezono serije Cowboy Bepop

No, tole pa je bilo hitro. Serija Cowboy Bepop s pravimi in živimi igralci je bila sprva napovedana leta 2018, 19. novembra pa se je zadeva končno pojavila na Netflixovih strežnikih. A manj kot mesec kasneje je pretočni gigant sporočil žalostno vest, da zadeva ne bo doživela 2. sezone.

Kaj točno je razlog za ukinitev, a zagotovo je vlogo pri odločitvi nosil slab odziv gledalcev in kritikov. Na spletni strani Rotten Tomatoes nosi oceno 46 % iz strani kritikov in 57 % iz strani gledalcev, IMDBb pa ji je nadel oceno 6,7/10.

Gledalci so se pritoževali nad marsičem. Ena bolj vidnih pritožb je letela na glavnega igralca Johna Choja, ki je za vlogo preprosto prestar. Spet drugim ni bilo všeč dejstvo, da so se scenaristi po eni strani preveč zvesto držali originala, po drugi strani pa originalne stvari niso bile dobro prepletene z izročilom in so preveč izstopale. Potem so tu razni dialogi, kot je denimo zgornja scena, ki je zagotovo vredna Zlate maline. Ne smemo pa pozabiti tudi scene, kjer Spike sreča Ed in ti ob slabem igranju preprosto postane nerodno.

Ni pa Cowboy Bepop edina serija, ki je na Netflixu dočakala tako žalosten konec. Statistika pravi, da samo 60 % vseh serij na Netflixu doživi tudi 2. ali več sezon in celo večje zadeve kot so denimo The Witcher do zadnjega niso povsem prepričane v svojo prihodnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime