GOG podarja odlično tiholazniško igro Shadow Tactics: Blades Of The Shogun, hkrati pa gosti razprodajo

Imate radi taktične igre, kjer je najbolj pomembno preudarno načrtovanje pravočasnega gibanja vaših enot? Imate zvrhano merico potrpežljivosti? Ste starodavno serijo iger Commandos preigrali po dolgem in počez in zdaj iščete nov izziv?

Potem imamo za vas pravo poslastico, saj digitalna trgovina GOG te dni podarja odlično skrivalno igro Shadow Tactics: Blades Of The Shogun in to povsem brezplačno. Za prevzem svoje kopije preprosto skočite na sledečo povezavo, se prijavite v svoj račun in že boste lahko podoživeli tiholazniško akcijo, ki se tokrat dogaja v antičnih japonskih časih.

Shadow Tactics po igranju močno spominja na Commandose, kar pomeni, da boste morali vsakega sovražnika obravnavati s spoštovanjem in se mu poskušati na vse načine izogniti. Tako boste nasprotnika poskušali preusmeriti kam drugam, če pa ga že morate napasti, potem je to najbolje narediti potihem in povsem neopazno, saj vam drugače preti gotova smrt.

To je bil prvi naslov razvijalca Mimimi, ki je nato spočel tudi odlični Desperados 3, pred kratkim pa se je vrnil v Shadow Tactics in za to pet let staro igro ustvaril povsem nov dodatek Aiko’s Choice.

GOG poleg brezplačne igre ponuja tudi obsežno zimsko razprodajo, ki je pošteno posekala cene nekaterih legendarnih naslovov. Poln seznam vas čaka tule, razprodaja pa se bo zaključila 5. januarja 2022.

GOG bo v decembru podelil še tri brezplačne igre, a seznam teh zaenkrat ostaja skrivnost.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime