Ubisoft podarja igro Rayman Origins

Čas je za novo predbožično darilce in to tokrat prihaja iz rok francoskega založnika Ubisofta. Ta te dni ne praznuje samo božičnega vzdušja, ampak tudi 35-letnico podjetja, zaradi česar so med igralce že podelili brezplačne kopije iger Assassin’s Creed Chronicles, Splinter Cell: Chaos Theory in Anno 1404.

Zdaj si lahko brezplačno privoščite tudi odlično platformsko igro Rayman Origins. Zaradi nekega razloga si to igro že lastim v svoji knjižnici Ubisoft Connect, tako da je bila očitno ta igra enkrat prej že brezplačno podeljena. A verjetno takrat te akcije niste izkoristili vsi in zdaj imate novo priložnost, da si malce popestrite vsakdan. Preprosto obiščite naslednjo povezavo in zadevo aktivirajte, ponudba pa se izteče 22. decembra.

Rayman Origins je predhodnik naslednika Legends, obe igri pa nosita odlične stopnje, za preskok vseh ovir pa bo treba uporabiti kar nekaj prstičnih sposobnosti, saj Origins ni lahka zadeva. Vse skupaj spremlja barvita podoba, ki kljub letom še vedno ni videti preveč zastarana ter dobra glasba, ki hitro stopi v uho.

Ubisoft te dni gosti tudi večjo razprodajo in če si boste morda zaželeli preigravanja naslednika Rayman Legends, ki med drugim vsebuje tudi skoraj vse stopnje iz Originsa, si lahko tega privoščite za vsega 5 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime