Diablo 2 bo po več kot 10 letih prejel uravnoteženje igralnih razredov

Diablo 2: Resurrected je zdaj zunaj že nekaj mesecev in predelava te legendarne igre je naletela na dokaj pozitiven odziv, ki so ga pokvarile samo težave s strežniki, ki se jih razvijalec Blizzard nikakor ni mogel znebiti. Naslov je po izidu prejel nekaj manjših popravkov, ki pa niso posegali v samo vsebino, posodobitev 2.4 pa bo spremenila ravno to.

Razvijalec je nad posodobitvijo navdušen, saj bo to prva prava vsebinska posodobitev, ki je Diablo 2 ni prejel vse od leta 2010, ko je na svet prilezel popravek 1.13c. No, to sicer ni čisto res, saj smo v 2016 dobili popravek 1.14a, vendar pa je ta poskrbel samo za optimizacijo in boljšo zaščito pred nadležnimi hekerji.

2.4 bo s sabo prinesel cel kup uravnoteženj na področju igralnih razredov. Assassin bo očitno najbolj predelan, nekaj sprememb pa bo doletelo tudi Amazonko in to predvsem na področju boja od blizu. Druid bo postal močnejši, spremembe pa bodo doletele tudi Barbariana. Necromancer bo prejel nekaj manjših popravkov, a na splošno je ta igralen razred po njihovem mnenju že zdaj idealen, enako velja tudi za Sorceress. Paladin bo k sreči postal bolj efektiven in njegova avra bo zdaj bolj efektivna.

Prihajajo tudi lestvice in to v štirih različicah: Standard, Hardcore, Standard Expansion, Hardcore Expansion. Standard je pač standard, le da Expansion varianta zajema tudi peto poglavje dodatka, Hardcore pa deluje na enak način, le da imate tu samo eno življenje. Lestvice igralcem omogočajo odklepanje novih “runewordov”, ki bodo na voljo samo tistim, ki svoje igralne like postavijo na lestvice.

Prihaja še cel kup drugih sprememb, ki bodo zaobjemale tudi najemnike in recepte znotraj kocke Horadric Cube. Posodobitev 2.4 bo na začetku 2022 najprej prispela na PTR strežnike, Blizzard pa bo zadevo globlje predstavil nocoj ob 20.00 na Twitchu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime