Epic Games gosti večjo zimsko razprodajo

Trgovina Epic Games je med nami zdaj že toliko časa, da lahko njene zimske razprodaje označimo za tradicionalne. Masovnih popustov niso izpustili niti v 2021 in trgovina ima dandanes širši katalog kot pa kadarkoli prej, zaradi česar je tudi izbira iger veliko bolj raznovrstna.

Kljub leta obstoja na trgu igralci nad to trgovino še vedno niso preveč navdušeni. A tudi največji nasprotniki morajo priznati, da so Epic Gamesova znižanja presneto privlačna, saj so znižani tudi novejši naslovi, tem pa lahko dodatno odsekamo ceno s priročnim kuponom, ki spremlja praktično vsako njihovo akcijo.

Tega najdemo tudi tokrat, a za razliko od prejšnjih razprodaj vam ga ni treba dodatno aktivirati, ampak je samodejno prilepljen na ceno izdelka, ko z njim skočite do blagajne. Ne vemo sicer zakaj preprosto ne odrežejo cele cene in vam že takoj ne prikažejo znižane cene, ki vsebuje kupon, a po drugi strani mi nismo finančniki.

Poglejmo si nekaj najbolj zanimivih znižanj:

Kupon velja za vsako igro, ki stane vsaj 14,99 €, na voljo pa je neomejeno število uporabe. Da bo letos nakup še lažji, je Epic Games trgovina končno uvedla funkcijo nakupovalnega vozička, tako da lahko naenkrat kupite več iger. Celotno ponudbo znižanj najdete tule.

Akcija bo trajala vse do 6. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime