The Witcher – 2. sezona zdaj na voljo na Netlixu

Oboževalci srebrnih dolgolascev, ki si kruh služijo s pobijanjem zveri v zameno za prgišče zlatnikov, veselite se. Serija The Witcher, na katero smo zaradi problemov s produkcijo in koronavirusom, je namreč danes doživela svojo 2. sezono, ki vas zdaj pridno čaka, da si jo hitrostno ogledate na Netflixu.

2. sezona je tematsko drugačna od prejšnje, saj so producenti in scenaristi uslišali pritožbe gledalcev in malce spremenili formulo. Tokrat ne bomo več skakali skozi več časovnih osi, ampak se bo vse dogajalo v “sedanjosti”. Vsi glavni liki so se končno srečali in so se zdaj napotili svoji usodi naproti.

Geralt in Ciri bosta skočila v starodavno oporišče Witcherjev Kaer Morhen, kjer bo Ciri opravila kar nekaj napornih treningov. Pri tem ji ne bo pomagal samo Geralt, ki bo tokrat nosil nekam očetovsko vlogo, ampak tudi prekaljeni Vesemir, katerega smo dobro spoznali tudi preko iger.

Prve recenzije 2. sezone pravijo, da je tempo na začetku bolj umirjen, a vseeno dovolj raznolik, da nam ne bo postalo dolgčas, v zadnjih epizodah pa v ospredje stopi akcija, ki bo prinesla kar nekaj dobrih koordiniranih mečevalskih spopadov. Nova sezona se ne bo ustrašila pokazati kri, preklinjanja in bolj nazornih scen mučenja vilincev, ki so jih v Witcher svetu ljudje vedno sovražili.

Če vam bo serija znova obudila ljubezen do franšize, potem si lahko privoščite tudi ogled animiranega filma The Witcher: Nightmare of the Wolf. V prihodnosti se lahko veselimo že napovedane 3. sezone in povsem nove serije The Witcher: Blood Origin, ki nam bo predstavila dogodke, ki so se dogajali 1200 let pred tistimi iz glavne serije. Netflix s tem še ni zaključil z Witcher vesoljem, saj je v izdelavi tudi nov animiran film in prav posebna serija, ki jo bodo lahko spremljali tudi najmlajši.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime