Nova resničnostna oddaja spremlja življenje 22-letne ženske, ujete v telo 8-letnice

Naj vam povem nekaj o resničnostih oddajah: so izjemno popularne in Slovenci jih ne znamo delati. To ne pomeni, da ne poskušamo, saj vsako leto dobimo nove izvode Kmetije, Slovenija ima talent in MasterChefa, a vse te zadeve so skozi leta zaradi dolgočasnih in stokrat prežvečenih formatov postale izjemno dolgočasne in nezanimive za gledanje.

Televizijski kanal TLC teh problemov nima, saj je postal mojster obrti resničnostnih oddaj. Seveda ta kanal ni namenjen komu, ki išče kakšno izobraževalno vsebino, vendar temu ni namenjen in se tega tudi dobro zaveda. Zaradi tega TLC in njegovo vsebino tipa 90 dni do poroke in Moje 300 kilogramsko življenje samo pozdravljam. Če že gledam resničnostni šov, gremo do konca in se vsaj med gledanjem ne dolgočasimo.

TLC je pred kratkim najavil novo resničnostno oddajo I Am Shauna Rae, ta pa zna biti najbolj bizarna do sedaj. Spremljali bomo namreč življenje dekleta, ki na prvi pogled in posluh zveni kot tipična 8-letnica, a resnica je povsem drugačna. Shauna je namreč stara kar 22 let, vendar pa bo celo življenje primorana prebiti v telesu 8-letnice, kar s sabo prinese unikatne izzive vsakdanjega življenja, ki jih bodo gledalci lahko spremljali skozi prvo sezono, ki skoraj zagotovo ne bo edina.

Shauna je bila pri samo 6 mesecih diagnosticirana z rakom na možganih in začela se je kemoterapija. Zdravljenje je bilo na koncu uspešno, žal pa je zaradi sevanja njena hipofiza cel čas mirovala, kar je zaustavilo fizično rast in skok v puberteto. Shauna je tako zrasla samo do 116 cm višine, njen glas pa je ostal nespremenjen.

Ni treba dvakrat povedati, da je njeno življenje zaradi tega močno oteženo – še posebej kar se tiče romantičnega življenja. Napovednik nam pokaže, kako si Shauna ne more naročiti niti kozarca vina, brez da je ne bi natakar gledal postrani.

Morda ji zna nastop v resničnosti oddaji celo pomagati in bo zaradi svoje slave postala bolj prepoznavna in bo zaradi tega zaživela tudi normalno življenje.

I Am Shauna Rae bo svojo premiero doživela 11. januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime