Jake Paul brutalno knockoutiral Tyrona Woodleyja

Morda se veliko ljudi sploh ne zaveda, da je bil včeraj pripravljen nov boksarski obračun, kjer je spet eno glavnih vlog nosil popularen YouTuber Jake Paul. Ta je zagotovo eden najbolj osovraženih boksarjev vseh časov, saj cel svet z zadržanim dihom spremlja vsak njegov obračun in pričakuje, da mu bo kakšen gorotas končno zaprl usta. Žal bodo morali vsi njegovi nasprotniki na to čakati še kar nekaj časa.

Jake Paul je včeraj spet stopil v ring, saj je bil na sporedu ponovni obračun z bivšim MMA prvakom Tyronom Woodleyjem. Parček je enkrat že zaplesal in sicer letos avgusta, takrat pa si je zmago prislužil Jake, ki si je po osmih rundah nabral več točk kot pa njegov nasprotnik. Tyron je bil nad odločitvijo sodnikov besen in si je močno želel maščevanja, Jake pa mu je tega obljubil, a samo pod pogojem, da si Tyron nase vtetovira njegovo ime. Tyron si je nato ime res vtetoviral, a Jake je nato v boj vpoklical Tommyja Furyja, ki bi bil njegov prvi nasprotnik, ki ima za sabo dejansko nekaj izkušenj v boksanju.

Žal je Tommy zaradi poškodbe reber boj odpovedal, Jake pa je tako vpoklical rezervista Tyrona in tako je bilo vse pripravljeno za morebitno maščevanje, ki pa se za Tyrona ni obneslo.

Boj je bil sicer precej dolgočasen in gledalci so začeli po petih rundah žvižgati na oba borca. A v šesti rundi je Jake lepo počakal nasprotnika, ki je v kritičnem trenutku spustil roko, Jake pa ga je z desnico poslal v drugo dimenzijo. Borbe je bilo tako takoj konec in za razliko od originalnega srečanja, tokrat dvomov o zmagovalcu ni bilo.

Kasneje je v intervjuju Jake povedal, da je Tyron še vedno legenda športa in da ga spoštuje, ker je borbo sprejel na tako kratki rok. Hkrati pa je še povedal, da ga ni nikogar strah in da je Tommy zaradi preklica borbe pravi strahopetec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime