Epic Games za danes podarja vzdušno detektivko

Trgovina nadaljuje s svojim obdarovanjem igralcev in samo v tem mesecu bomo naslednja dva tedna prejeli vsak dan po eno novo brezplačno igro. Sicer se verjetno ne bomo ukvarjali s pisanjem novice za prav vsako podelitev, saj je veliko ponudb že bilo na voljo prej, kot je bilo to z včerajšnjim primerom brezplačne igre Remnant: From The Ashes.

A zagotovo se bomo ustavili pri tistih bolj zanimivih med katere zagotovo spada igra The Vanishing of Ethan Carter. Gre za zanimivo detektivko, ki spada v žanr sprehajalnih simulatorjev. To pomeni, da vas čaka bolj malo igranja, saj je poudarek vložen na pripovedovanje zgodbe in izrisovanje čudovite grafike in obje najdemo tudi v tem naslovu.

Igramo detektiva Paula, ki prejme od Ethana zaskrbljujoče pismo. Paul hitro odpotuje v odročno vasico, tam pa spozna, da je Ethan že izginil, zato začne raziskovati okoliščine njegovega izginotja, ki kažejo na umor. In ta očitno sredi te vasice ni bil edini.

The Vanishing of Ethan Carter sicer vsebuje nekaj malega dejanskega igranja, saj boste morali rešiti kakšno res preprosto uganko. Vendar pa kot rečeno tule ne boste ravno potrebovali kakšnih dobrih igričarskih sposobnosti, saj je to bolj kot ne vodena izkušnja, ki se lahko pohvali z odlično atmosfero in dobrim glasovnim podajanjem.

Vaša kopija vaš čaka tule, na voljo pa je običajna in Redux verzija igre. Dobili boste obe, priporočamo pa namestitev slednje, saj ta s sabo prinaša vrsto tehničnih in igralnih optimizacij.

Čas za aktivacijo se izteče ob 17.00, takrat pa na spored pride nov, zaenkrat skrivnosten naslov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime