The Witcher: Blood Origin dobil prvi dražilnik

2. sezona serije The Witcher je že nekaj časa na Netflixu in če ste se prebili skozi vseh 8. delov ste bili na koncu nagrajeni z enim prav posebnim napovednikom, ki vas je morda ujel povsem nepripravljene.

Gre namreč za napovednik povsem nove serije The Witcher: Blood Origin, ki je bila sicer napovedana že nekaj časa nazaj, a šele zdaj smo dobili prve uradne posnetke, ki so videti presneto zanimivo.

Blood Origin se bo štorijalno precej raziskoval od vseh dosedanjih The Witcher del, ki smo jih srečali v knjigah, igrah in televizijskih ekranizacijah. Glavni zaplet se namreč vrti okoli dogodka, imenovanega Conjunction of the Spheres. To je bil kataklizmični dogodek, ki je v en svet pripeljal vse ljudi, vilince in pošasti ter tako započel vojno, ki je trajala tisoče let.

Nova serija nas bo tako vrnila na sam začetek Witcher sveta in jasno je, da želi Netflix pošteno razširiti zgodovino franšize in scenaristom omogočiti pisanje zgodbe, ki ne bo šla samo po knjigah poljskega avtorja Andrzeja Sapkowskega. Kratki dražilnik nam pokaže igralko Michelle Yeoh v vlogi bojevnice Scian in kakor vidimo prvo srečanje med vilinci in ljudmi ne bo ravno končano s stiskanjem rok in trepljanjem po ramenih.

Žal natančnega datuma izida še vedno nimamo – vemo samo, da bo prva sezona izšla enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime