Twitch zaradi kršitve pravil odstranil uradni kanal Amazona

Twitch je včeraj zopet ugasnil en kanal, kar seveda ni nič nenavadnega, saj se na platformi vsak dan pojavljajo kršitve, ki nato zahtevajo svoj davek, ta pa je lahko začasna ali pa večna ukinitev kanala.

A ta primer je vseeno nenavaden, saj je ban kladivo zadelo uradni španski kanal Amazona, ki je hkrati tudi lastnik samega Twitcha.

Tako je Twitch osebje jasno nakazalo, da tudi sami niso izvzeti iz svojih lastnih pravil.

Razlog ukinitve je bila večerna oddaja Esto es un Late, ki je šla ravno proti zaključku, voditeljica Henar Alvarez pa se je takrat čutila še posebej radoživo. Začela je vzklikati, da gredo tokrat do konca in da jih zanima, če jih bo Twitch res kaznoval. Začela je dvigati majico in čeprav jo je sovoditeljica poskušala zakriti, je na površino za kakšno stotinko sekunde priplavala bradavička in to je bil čas za najavo odjavne špice.

A ta ni pomagala, saj so bogovi Twitcha pobesneli in preko noči izklopili španski Twitch kanal, ki je med pisanjem še vedno izklopljen. Sicer močno dvomimo, da je odstranitev bila dokončna in verjetno bo kanal nazaj po nekaj dneh, vseeno pa je zadeva preprosto smešna.

Ni sicer jasno, zakaj je voditeljica poskušala dvigniti svojo majico. Sovoditelj Míster Jägger se je na kazen že odzval in na Twitterju zapisal, da je bila Esto es un Late najboljša oddaja na svetu in malce čudno je, da o njej govori o pretekliku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime