Današnja brezplačna igra iz strani Epic Games trgovine nam ponuja sodelovalno pobijanje dinozavrov

Iger, kjer bi glavno vlogo zavzemali dinozavri, je presenetljivo malo. Tehnično bi sem noter lahko morda uvrstili igro Horizon: Zero Dawn, leta nazaj pa smo ogromne plazilce streljali v grozljivki Dino Crisis. Razvijalec Systemic Reaction se je temu odločil narediti konec, zato se je spravil delati na igri Second Extinction, ki nas postavi na otok, kjer je opravljanje velike potrebe v grmovju precej tvegano opravilo.

Second Extinction je v srži sodelovalna prvoosebna streljačina, v katero lahko povabite še dva igralca in se skupaj z njima sprehodite skozi 6 misij, opravljate stranske naloge in seveda streljate dinozavre. Igra ponuja 6 različnih igralnih razredov, vsak od njih pa poseduje posebne sposobnosti, tako da je pametno na začetku izbrati uigrano ekipo.

Dinozavri so zahtevne beštije, k sreči pa imamo na razpolago 12 orožij, vsako od teh pa lahko nadgradimo v petih stopnjah. Second Extinction je trenutno še v fazi Zgodnjega dostopa in vsak dan dobiva nove optimizacije in uravnoteženja. Vsi igralci prispevajo v zanimiv sistem War Effort, ki razvijalcu omogoča vpogled v to, kako se igralci borijo s težavnostjo na določenih delih mape in tako lahko to prilagodijo na način, ki bo poštena za vse.

Če vam je vse to zanimivo, potem si lahko danes do 17.00 privoščite brezplačno kopijo v trgovini Epic Games. Glede na to, da je zadeva brezplačna, vam prijateljev ne bo težko prepričati v preizkus in kdo ve, morda dobite nov najbolj priljubljen naslov letošnjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime