Mutant Year Zero: Road to Eden je današnji brezplačni naslov trgovine Epic Games

7. naslov iz obdarovanja iz strani trgovine Epic Games je postala zanimiva igra Mutant Year Zero: Road to Eden, ki smo jo prvič zagledali leta 2018.

Gre za strategijo, ki malce spominja na franšizo XCOM, a se od nje tudi pošteno razlikuje. Zgodba nas postavi v postapokaliptično okolico, v kateri so ljudje praktično izumrli, nadomestili pa so jih mutanti, ki še vedno obvladajo angleščino. Na odpravo lahko vzamemo tri junake, vsak od njih pa poseduje svoje posebne sposobnosti, ki jih moramo plodno uporabiti predvsem med bojem.

Mutant Year Zero vsebuje potezno mikastenje in čeprav to po mehanikah spominja na XCOM, od njega tudi odstopa. Svet je namreč tukaj veliko bolj nevaren, tako da se je treba zanašati na skrivanje in posamično odstranjevanje nasprotnikov, brez da bi sprožili alarm. Idealna taktika je tako da najprej na skrivaj zdesetkamo sovražne vrste in se šele nato vržemo v odprti boj in tak pristop morda ne bo ravno všeč vsakemu XCOM fanatiku.

A za ceno 0 € se zadevo vsekakor splača preizkusiti in vaša kopija vas čaka tule, čas pa se izteče že danes ob 17.00. Če se vam bo zahotelo dodatnih avantur, si lahko po znižani ceni privoščite še dodatek Seed of Evil, lani pa je bilo tudi snemanje animiranega filma, ki bo sledil zgodbi iz igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime