Zanimiva indie igra Weird West bo malce zamudila

Zdaj smo očitno začeli že prestavljati igre v naslednjem letu. Prva žrtev leta 2022 je zanimiv kavbojski naslov Weird West, ki bi moral iziti v januarju, a bo svoj začrtani cilj zamudil za nekaj mesecev.

To je igra, na kateri dela razvijalec WolfEye Studios, tega pa je ustanovil bivši šef razvijalca Arkane, katerega poznamo po igrah kot so Dishonored in Prey. Tudi Weird West se bo igral podobno kot njegove prejšnje igre, saj se naslov uvrša v žanr imrezivnih simulacij. To pomeni poglobljeno raziskovanje sveta, pobiranje predmetov in več različnih poti skozi cilj. Takšne igre navadno igramo iz prvoosebne perspektive, Weird West pa bo malce drugačen, saj bomo to kavbojko s fantazijskimi elementi spremljali iz izometričnega pogleda.

Ustvarjanje takšnega naslova je presneto zakomplicirano opravilo, saj naše odločitve vplivajo na razplet dogodkov, tako da morajo biti igralni sistemi prilagojeni svetu. Med beta testiranjem pa so igralci pri igranju naleteli na težave, saj so zgodbo razpletli tako, da so prišli do slepe ulice in preprosto niso mogli zaključiti svoje avanture.

Popravilo takšnih zadev se ne zgodi čez noč, zato bo WolfEye potreboval nekaj dodatnega časa. Nov datum izida je tako 31. marec 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime