Epic Games danes podarja eno najboljših prvoosebnih izkušenj

Deseta brezplačna podarjena igra iz strani trgovine Epic Games je postala igra, ki nas je leta 2017 naravnost očarala. Gre za prvoosebna raziskovalno streljačino Prey, katera spada v žanr imerzivnih iger tipa Dishonored in Deus Ex, mnogi pa jo smatrajo za najboljšo predstavnico tega žanra.

Naša avantura se začne znotraj vesoljske postaje Talos, ki pa je naletela na ogromne težave, saj so bili praktično vsi ljudje pobiti, njihova mesta pa so zavzela zlobna vesoljska bitja, ki se lahko preobrazijo v praktično vsak predmet in tako med raziskovanjem nikoli ne veste, ali je tista stvar v sobi samo stol, ali pa grabežljivi vesoljec, ki samo čaka, da vam skoči na glavo.

Vendar pa Prey skriva še druge trike, zaradi katerih je obveljal za eno najboljših igričarskih izkušenj. Vsebuje naravnost odlične stopnje in omogoča več poti do enega cilja. Kakšna naloga vam lahko da objektiv v eni sobi, a je ta zaklenjena z geslom. V sobo lahko pridete tako, da poiščete geslo, odkrijete kakšen skrivni jašek ali pa skozi okno izstrelite naboj, ki nato sproži gumb za odpiranje vrat.

Gre za naravnost čudovito izkušnjo, ki je še dolgo ne boste pozabili, vaš čas za aktivacijo pa se izteče že danes ob 17.00. Poleg osnovne igre boste brezplačno prejeli še dodatek Mooncrash, ki doda nekaj nove zgodbe, a v povsem spremenjenem rouge-lite igralnem načinu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime