Epic Games podarja kar vse tri nove Tomb Raider igre, skupaj z DLC-ji

Vsakodnevnega obdarovanja iz strani trgovine Epic Games je konec in založnik je v ponudbo poslal še zadnji brezplačni naslov, ki ga enkrat aktivirate in nato obdržite za vedno. Za konec pa niso pripravili samo ene igre, ampak so v ponudbo poslali kar tri naslove, ki v glavni vlogi držijo prelestno junakinjo Laro Croft.

Govorimo seveda o Tomb Raider igrah, ki so že dolgo prisotne na igričarskih njivah, založnik Square Enix pa je leta 2013 serijo ponovno zagnal in igralcem predstavil mlajšo Laro, ki ni več neka superjunakinja, ampak navadna dekla, ki se rada potika po templjih in pada iz ene težave v drugo. Ta igra je dobila še nekaj dodatkov in DLC-jev, na Epic Games platformi pa lahko preko sledeče povezave izmaknemo paket Tomb Raider Game of the Year Edition, ki v sebi drži vso vsebino.

Leta 2015 smo dobili naslednika Rise of the Tomb Raider, ki je nadaljeval zgodbo predhodnika, tudi ta igra pa je nato dobila dodatno vsebino kot je denimo bojevanje z zombiji v Lara’s Nightmare in novo misijo v Craftovi graščini. Vso vsebino najdemo znotraj paketa Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, tega pa lahko brezplačno prevzamete tukaj.

Na koncu je leta 2018 izšel še Shadow of the Tomb Raider, ki je štorijalno lepo zaključil trilogijo in nam hkrati prinesel DLC-je v obliki sedmih dodatnih grobnic, ki za dokončanje zahtevajo nekaj platformskih izzivov in ugankarskega tuhtanja. Vse to prinaša Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, ki vas čaka tukaj.

Za razliko od prejšnjih iger lahko to trojico iger prevzamete vse do 6. januarja 2022, nato pa nas čaka nova brezplačnica Gods Will Fall.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime