ILL je presneto obetavna grozljivka za vse tiste, ki imate radi hektolitre prelite krvi

Grozljivke v igralni obliki se največkrat zanašajo na grajenju srhljive atmosfere, ki jo nato s tresočimi rokami raziskujemo s pomočjo baterijske svetilke, ki komajda osvetli centimeter sobe. Pri teh igrah boj največkrat izostane in bolj redko kdaj dobimo igro, ki uspešno združi koncept akcije in strašenja v en odličen paket, ki se nato zapiše med legendarne naslove. Sem lahko uvrstimo denimo prvi dve Dead Space igri ali pa novejše Resident Evil naslove, morda pa se jim kmalu pridruži tudi prihajajoči ILL.

Gre za prvoosebno grozljivko, ki jo ustvarja dokaj neznani studio Team Clout. Njegovi člani so prej delali na mobilnih igrah in te so jim prislužile dovolj financ, da so se lahko spravili v izdelavo novega projekta, ki je po prvih igralnih posnetkih videti presneto obetaven.

Zgoraj si lahko ogledate najnovejši posnetek igranja, ki je v bistvu samo kratek izseček, a vseeno lahko vidimo, da grafična podoba niti slučajno ne bo zastarela. Za izdelavo igre je bil izbran Unreal Engine 5 in ta je razvijalcu omogočil, da je v samo eno sceno pripeljal cel kup predmetov, ki dajo razmetani sobi unikaten izgled, poskrbljeno pa je bilo tudi za odlično osvetljavo.

ILL je pred tem dobil še nekaj drugih igralnih izsečkov, ki dejansko prikažejo nekaj bojevanja. Kakor lahko vidite Team Clout ni šparal pri krvi in izstreljeni naboji dejansko podrobno deformirajo posamezne dele telesa, orožja pa se čutijo težka in impozantna.

Žal se nam ne sanja, kdaj bo zadeva dejansko izšla. Zadnja posodobitev iz strani razvijalca, ki šteje vsega 8 članov, je izšla novembra, na svoji Patreon strani pa so zapisali, da izid ni več tako daleč stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime