Prvi napovednik za še zadnjo sezono serije Peaky Blinders

Pripravite se na ogromno počasnih posnetkov, kjer se nekdo s cigareto v ustih sprehaja skozi megleno ulico, saj se letos vrača serija Peaky Blinders in to v svoji 6. in hkrati tudi zadnji sezoni.

Dobili smo prvi napovednik, 6. sezona pa bi po vseh pravilih morala že biti med nami, a se je žal snemanje zavleklo zaradi koronavirus krize. Prvi kadri bi morali biti spočeti marca lani, a je bilo to nato prestavljeno na neznani datum. Žal je ta zamuda odločno vplivala na razplet zgodbe, saj je aprila 2021 umrla igralka Helen McCrory, ki je v seriji odigrala vlogo odločne Polly Gray. Zaradi prestavljenega izida snemanja tako ni sodelovala pri snemanju na žalost ne bomo videli.

Vrača pa se lik Alfija Solomonsa, ki ga je odlično upodobil Tom Hardy. Govorice o njegovi vrnitvi so bile potrjene na uradnem Twitterju in res bo zanimivo videti, kako so ga scenaristi zopet obudili med žive, saj se je za Alfija dolgo verjelo, da je v 4. sezoni šel spat z ribami.

6. sezona se bo rodila v začetku tega leta, bolj natančen datum pa še ni znan. Čeprav bo s tem serije resda konec, pa se od Shelby družine še ne bomo dokončno poslovili. V izdelavi je namreč tudi film, ki pa bo svojo produkcijo začel enkrat v 2023.

Peaky Blinders so skočili tudi v svet iger. Lani avgusta smo dobili ugankarski naslov Mastermind, ki se trenutno na Steamu prodaja po znižani ceni, dela pa se tudi na VR igri, a ta projekt se je očitno zapletel v razvojni pekel, saj o njem že dolgo nismo slišali ničesar res novega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime