Gordon Ramsay očitno ne ve, kaj je Twitch

Slavni kuhar Gordon Ramsay je star znanec televizije, saj ga preko njegovih raznih oddaj tipa MasterChef in Hell’s Kitchen spremljamo že 20 let. Danes jih šteje že 55, a leta mu niso vzela zagona in njegovi jezni izpadi so še danes hudo popularna stvar YouTuba in tudi Twitcha.

Še posebej na slednji platformi razni streamerji zelo radi gledajo njegove pretekle posnetke v živo in nato pred gledalci prikažejo svoje odzive. In čeprav je Ramsay ena bolj zanimivih vsebin na Twitchu, se slavni kuhar sploh ne zaveda, da ta platforma obstaja.

To presenetljivo dejstvo so gledalci spoznali na njegovi novi oddaji Next Level Chef, ki je povsem originalna oddaja, kakršne ni spočel že 12 let. Seveda se gre tudi tukaj o kuhanju, Ramsay pa skupaj z drugimi priznanimi kuharji izbere novo ekipo mešalcev juhe s potencialom.

Ena od teh izbranih je bila Tricia Wang, ki ima na Twitchu svojo kuharsko oddajo. Potem, ko je bila izbrana, jo je Ramsay povprašal, kaj trenutno dela za preživetje in Tricia mu je takoj odvrnila, da se preživlja s Twitchem, Ramsay pa je s svojim sočnim jezikom povprašal, kaj za vraga je Twitch.

Posnetek je brž postal viralen in se razširil po socialnih omrežjih, Gordon pa se je pridružil zabavi in na Twitterju sam povprašal uradni Twitch kanal, naj se mu že enkrat predstavi. Vse skupaj zna spočeti kakšno zanimivo partnerstvo in morda bo Gordon končno spoznal, da ima pod sabo še neodkrito publiko.

Ramsayju so očitno internetne zadeve še precej tuje, a kljub temu ga imajo pretočni servisi zelo radi. Eden bolj smešnih novejših posnetkov je njegovo delanje stopljenega sira na sendviču, ob katerem pa mu je spodletel edini pomembni korak recepta: topljenje sira.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime