Death Stranding Director’s Cut uradno najavljen za PC

Skoraj ni bilo dvoma, da režiserska verzija igre Death Stranding ne bi prišla tudi na PC. Nenazadnje se je to zgodilo tudi z originalno igro, ki je sprva prispela samo na konzole PlayStation, Hideo Kojima pa je kasneje ponosno najavil, da se bodo v preizkušnji Wolt dostavljavca preizkusili tudi računalničarji.

Death Stranding Director’s Cut je izšel septembra, včeraj pa je bila tudi uradno potrjena predelava za PC. Steam stran je že postavljena, igra pa bo dostavljena tudi v trgovino Epic Games, žal pa trenutno ni še ničesar znanega glede bolj točnega datuma in pa cene. Slednja zna biti kamen spotike, saj so lastniki originalne igre na PlayStation sistemih za nadgradnjo na Director’s Cut plačali vsega 10 €, a takšna nadgradnja za PC ni potrjena. Malce skrbi dodatno vzbuja dejstvo, da bo pri PC-ju prste vmes imel založnik 505 Games, ki pri izdaji ultimativne inačice igre Control prejšnjim lastnikom ni omogočil nadgradnje, ampak je zahteval nov nakup igre.

Zanimivo bo tudi videti, kaj bo Director’s Cut predelava prinesla na PC ali pa bo zadeva enaka kot na konzoli PlayStation 5. Založnik sicer pravi, da bomo dobili podporo za ultra široke zaslone in fotografski način, a te zadeve smo imeli že v originalni igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime