Prenovljena epizoda Pisarne pokazala povsem novo, nikoli prej videno sceno

Delovni prostori Pisarne so se zaprli že dolgo nazaj, saj je serija prenehala obratovati leta 2013, a nekateri bi zadevo označili za mrtvo že malce prej, saj je zadeva postala manj smešna, ko je serijo zapustil igralec Steve Carrel.

Vendar pa je Pisarna še danes hudo popularna zadeva in tega se zaveda tudi produkcijska hiša NBC, ki si lasti pravice in na svojem lastnem pretočnem servisu Peacock Pisarno rine v samo ospredje ponudbe. Na Peacocku si lahko ogledamo vse epizode, dodatno pa nas tam čakajo tudi intervjuji z igralci, smešni izsečki iz snemanja in izrezane scene.

Peacock je začel tudi obnavljati sezone in gledalci si tako lahko ogledajo razširjene epizode, ki v sebi vsebujejo izrezane in še nikoli prej videne scene. Te epizode se imenujejo Superfan Episodes, do sedaj pa smo dobili predelave prvih treh sezon, včeraj pa smo dobili tudi 4. sezono, zgoraj pa si lahko ogledate povsem novo sceno epizode Job Fair.

Posnetek v obseg sega samo dve minuti, a oboževalci Pisarne cenijo vsako sekundo novega materiala. V tej nikoli prej videni uvodni sceni se Michaelu pripeti neljuba nezgoda na WC-ju, saj mu v školjko pade telefon, denarnica in celo ključi od avta, vse to pa pripelje do zanimivega izuma, ki bi lahko preprečil tako neljube nezgode in celo vsebuje dodatek za čiščenje.

Scena je vsekakor zanimiva in smešna ter se lepo navezuje na 19. epizodo 5. sezone, kjer se Michael pohvali, da ima cel kup dobrih idej in med njimi da referenco na izum “Toilet Buddy”, ki je očitno ravno ta odrezan lopar, ki ga vidimo v zgornji sceni.

Pretočni servis Peacock pri nas žal še ni dosegljiv, a Pisarno lahko vseeno gledamo, saj se je ta po kratki odsotnosti zopet vrnila na Netflix.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime