Serija Pam & Tommy dobila nov daljši napovednik

Pretočni servis Hulu, ki spada pod okrilje Disneyja, je včeraj izdal nov napovednik za svojo prihajajočo serijo Pam & Tommy, ta pa bo spremljala napeto razmerje filmske igralke Pamele Anderson in bobnarja skupine Motley Crew Tommyja Leeja.

Glavno vlogo bosta prevzela Lilly James in Sebastian Stan in glede na napovednik so se producenti pri podelitvi vlog pravilno odločili. Osem epizod serije bo spremljalo razburkano razmerje dveh zvezdnikov, ki sta se spoznala na novoletni zabavi leta 1994 in se samo par tednov kasneje tudi poročila, namesto prstanov pa sta drug drugemu na prst vtetovirala svoje ime. Nato sta dobila tudi dva otroka, a zakon ni bil ravno preveč srečen, leta 1998 pa je med njima dokončno počilo, ko se je zgodil pretep. Takrat sta se ločila, Tommy pa je šel sedet za zapahe za pol leta, a ko je prišel ven sta bila zopet za kratek čas skupaj in sta šla nato spet narazen.

A najbolj divji del njune zgodbe je bila videokaseta njunega seksa, ki jo je izmaknil nekdo iz Tommyjevega sefa in jo nato vrgel na internet ter mastno zaslužil. Serija se bo vrtela ravno okoli tega incidenta, ki je na Pamelo močno vplival, medtem ko se Tommy s tem ni preveč obremenjeval. Pamela in Tommy sta v resničnem življenju prodajalca kasete tožila in na sodišču na koncu tudi zmagala.

Serija Pam & Tommy prihaja samo na pretočni servis Hulu in sicer se bo to zgodilo 2. februarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime