Že ta mesec bomo očitno dobili novo Serious Sam igro

Serious Sam 4 je bila tako pozabljiva igra, da se moram vsake toliko dejansko spomniti, da je zadeva zares izšla konec leta 2020 in da vse skupaj niso bile samo neke moreče sanje. Hrvaški studio Croteam je s projektom dolgo dražil, žal pa smo na koncu dobili zastarelo streljačino, z obupno zgodbo, naravnost smešnim glasovnim podajanjem in igralnimi mehanikami, ki so ostale nekje v letu 2010.

Igra se tudi pri kritikih in prodaji ni ravno dobro odrezala in zato se je zdelo, da bo to zadnja obuditev Resnega Samota, ki bo šel po vseh teh letih v svoj zaslužen pokoj. A očitno temu ne bo tako, saj je založnik Devolver Digital na Twitterju podelil kratek dražilnik in zraven zapisal, da prihaja polna najava naslednji teden, skrivnostna igra pa bo nato izšla že kar ta mesec.

Glede na odzive je najava pri igralcih pustila mešane občutke. Nekateri so še vedno jezni na Seriousa Sama 4, ki na PC-ju še vedno potrebuje nekaj popravkov, saj je optimizacija precej na psu. Spet drugi bi si raje želeli predelav starejših iger in bi se tako zopet vrnili v dobre, stare čase, ko je bil Serious Sam še spoštovano ime.

Zanimivo bo videti, kaj sploh je ta projekt. Če bi ugibali bi rekli, da bo tole nekakšen dodatek, ki bo Samota odpeljal v neko zamrznjeno pokrajino. Zelo verjetno je to izrezana stopnja, ki naj bi se v originalni igri odvila v Rusiji. A založnik je po drugi strani izjavil, da bo tole nova igra, tako da nas morda čaka kakšen manjši naslov? Kdo ve, a vsaj na odgovore nam ne bo treba predolgo čakati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime