Tule je podrobni ustvarjalnik lika v igri Elden Ring

Težko pričakovani Elden Ring so nekateri srečneži že lahko preizkusili preko zaprtega testiranja, vendar pa tam ni bilo mogoče ustvariti povsem svojega lika, saj so igralci izbirali med petimi prednastavljenimi heroji. Nekomu pa se je očitno uspelo dokopati do ustvarjalnika lika in spodaj si lahko ogledate zadevo v akciji.

Razvijalec FromSoftware je znan po namenskem ustvarjanju likov, saj smo se s to funkcijo lahko poigrali v njihovih igrah Dark Souls, Demon’s Souls in Bloodborne ter tako ustvarili resnične mutirane spake. Od tega se očitno ne bo poslovil niti Elden Ring, le da bomo tokrat zadevo lahko izkusili v izboljšani grafični podobi. Ustvarjalnik je v posnetku več kot očitno še v zgodnji fazi, saj nekatere nastavitve preprosto manjkajo, vseeno pa je tole lep vpogled v nivo prilagajanja, ki ga bomo lahko na začetku naredili na našem heroju.

FromSoftware je v nedavnem intervjuju priznal, da so pri razvoju Elden Ringa čutili kar nekaj pritiska glede grafične podobe. Ta se je pojavil predvsem zaradi predelave igre Demon’s Souls, ki je še vedno ena najlepših iger konzole PlayStation 5, zato so pričakovanja za Elden Ring toliko večja. Seveda je tule treba vzeti v zakup, da bo Elden Ring tekel tudi na konzolah prejšnje generacije, tako da se grafika nekako ne more primerjati, a vseeno bo tole lep preskok v primerjavi z razvijalčevimi prejšnjimi igrami.

Nedavno so na splet prispele tudi govorice o njihovem naslednjem projektu, ki naj bi bilo nadaljevanje serije Armored Core, ta pa nam za spremembo ne ponuja vitezov in gradov, ampak ogromne robote. FromSoftware želi očitno skočiti v kakšen nov žanr in tega jim seveda ne gre zameriti, vseeno pa upamo, da bo pred tem Elden Ring dobil lep kupček dodatne vsebine.

Igralci širom sveta težko čakajo na 25. februar, ko se bo Elden Ring končno pojavil med nami. To zna biti razvijalčeva najbolj prodajana igra, ki je pred kratkim na Steamovi lestvici najbolj zaželenih naslovov iz prvega mesta izrinila Dying Light 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime