Umrl je igralec Bob Saget, zvezdnik serije Polna hiša

Leto 2022 se ni začelo ravno vzpodbudno. Iz ZDA nas je doletela žalostna novica o smrti igralca Boba Sageta, ki je umrl sredi noči v hotelu sredi Orlanda. Policija ni našla kakšnih sumljivih okoliščin ali pa sledi drog, tako da je razlog smrti zaenkrat nepojasnjen. Star je bil 65 let.

Saget je lani septembra začel stand-up turnejo, ki bi morala potekati vse do junija 2022. Še včeraj je opravil nastop v Jacksonvillu in nato na Twitterju zapisal, da je zopet srečno odvisen od komedije. Žal pa je to tudi njegovo zadnje pismo svojim oboževalcem, ki ga so ga lahko včeraj v dvournem nastopu še zadnjič spremljali na odru.

Igralec je imel za sabo dolgo kariero, najbolj pa se ga spomnimo po vlogi Dannyja Tannerja v seriji Polna hiša. Serija je med letoma 1987 in 1994 dobila 8 sezon, obraz Boba Sageta pa je takrat postal sinonim za prijaznega očeta, ki je vedno ravnal prav in je v vsaki epizodi ponudil lep nauk za življenje. Ni dvoma, da ga je tako veliko gledalcev obravnavalo za svojega televizijskega očeta in njegov odhod v onostranstvo presneto boli – tako kot je bolelo leta 2013, ko se je od nas poslovil James Avery.

Vendar pa Bob v resničnem življenju ni bil takšen mamin sinko, saj je bil v industriji znan kot komik, ki rad pove kakšno res umazano šalo. To je lepo dokazal na svojem Roastu, kjer je podelil tudi kakšno zabavno zgodbo iz svoje kariere, ki je med drugim obsegala tudi oddajo America’s Funniest Home Videos, nato pa se je pojavil tudi v seriji Kako sem spoznal vajino mamo, kjer je zvočno upodobil Teda Mosbyja iz prihodnosti, ki je v vsaki epizodi svojim otrokom razlagal svojo preteklost.

Saget se je nedolgo nazaj ponovno preizkusil v vlogi Dannyja Tannerja, saj je Netflix spočel nadaljevanje serije Fuller House, ta pa je dobila kar 5. sezon. Saget se sicer ni pojavil v vseh epizodah, saj se je zgodba vrtela okoli hčerke DJ Tanner, a se je pojavil v desetih epizodah, kamor lahko prištejemo tudi finalno iztočnico.

Izpostavili bi še njegov nastop v filmu Dumb and Dumber 2. Ta cel film je bil presneto zanič a kratki nastop Boba nam je zadevo vseeno vtisnil v spomin in že to vam lahko pove dovolj o njegovem talentu.

Bob je za sabo pustil ženo Kelly Rizo in tri otroke Jennifer Belle Saget, Aubrey Saget in Lara Melanie Saget.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime