Bel-Air, odrasla verzija Princa z Bel-Aira, dobila prvi napovednik

Ko je amaterski filmoljubec Morgan Cooper leta 2019 na YouTube poslal svojo vizijo temnejše in bolj odrasle različice serije Princ z Bel-Aira, je pričakoval nekaj toplega odziva iz strani gledalcev, morda pa bi kakšen bolj resen Hollywoodski producent v njem videl nekaj potenciala in ga povabil na poslovno sodelovanje. Zagotovo pa ni nikoli pričakoval, da ga bo v objektiv ujel prav zvezdnik Will Smith, ki ga je njegov projekt tako navdušil, da je odobril tudi uradno serijo Bel-Air, ki je zdaj tik pred izidom, dobili pa smo tudi prvi pravi napovednik.

Kakor lahko vidite bo zgodba tekla po nekje enaki predlogi originala, le do bo tokrat vse resneje. Will se zaradi težav in grožnje s smrtjo preseli iz Filadelfije k svojemu bogatunskemu stricu Philu, ta pa ima sredi Bel-Aira pravo graščino. Will se tam združi s svojim bratrancem Carltonom in sestričnama Hillary in Ashley ter se tako poskuša vklopiti v povsem tuj svet.

Tako kot v originalu bo Will obiskoval šolo, se tam pridružil košarkarski ekipi in hitro bo postal zvezdnik same šole in tudi družbenih krogov, kjer mu bo družbo delal prijatelj Jazz. A imel bo tudi svoje težave, saj premoženjski sloj ljudi na novoprišleka ne bo gledal s spoštovanjem in očitno Willa čaka kar nekaj preprek v novem življenju, ki jih bomo raziskovali skozi vsaj dve sezoni, ki sta bili že odobreni.

Napovednik pusti mešane vtise. Igralcu Jabariju Banksu manjka tista karizma, ki jo je imel Will Smith pri snemanju originalne serije. Ta je bila nekaj posebnega, saj je bila v osnovi komedija, a se pod površjem ni ustrašila raziskovanja bolj globokih tem kot so rasizem, najstniška nosečnost in podobno. Tako smo na koncu dobili izdelek, ki nas je velikokrat nasmejal, a ko so se zadeve zresnile, so nas ti trenutki toliko bolj prizadeli. Nova serija je po drugi strani čistokrvna drama, tako da bo gledanje zagotovo drugačno. In zakaj za vraga v celem napovedniku ne vidimo Carltonovega plesa?!

Bel-Air bo prve tri epizode izdal 13. februarja, zadeva pa bo na voljo samo preko pretočnega servisa Peacock.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime