ELEX II v novem napovedniku predstavil bojevanje

Razvijalec Piranha Bytes je znan po svoji sposobnosti ustvarjanja ogromnega živečega sveta, kjer je bil vsak predmet ročno postavljen in ste za raziskovanje skoraj vedno poplačani. A njihove igre je od vedno pestil neroden boj, ki ga niso praktično nikoli zares nadgradili.

Tudi njihov zadnji naslov ELEX se na področju pretepanja nasprotnikov ni preveč dobro odrezal. Igra se dogaja v post-apokaliptični prihodnosti, tako da so nam na razpolago meči in sekire, lahko pa se preizkusimo tudi v boju na daljavo z loki in energetskimi puškami. Boj je sicer služil svojemu namenu, a se v originalu ni čutil preveč zadovoljivo. Osebno sem pri preigravanju enice nekje na sredi obupal nad pretepanjem od blizu in raje v roke prejel plazmatsko pokalico, ki mi je na koncu precej olajšala življenje in je nekatere boje naredila za trivialne.

ELEX II je praktično pred vrati in razvijalec se je odločil, da nam malce bolje predstavi njegov bojevalni sistem preko prav posebej prirejenega napovednika. Glede na videno bo novo mikastenje malce naprednejše, a v sami srži ostaja nespremenjeno, kar zna koga razočarati.

Vihtenje velikih sekir je od vedno zabavno, a tudi pri dvojki se vidi, da animacije niso preveč izpopolnjene. Tokrat se bomo lahko s pomočjo izpopolnjenega raketnega nahrbtnika dvignili tudi med oblake in z letečimi nevarnostmi obračunali bolj od blizu, na razpolago pa nam bodo tudi čirule čarule, ki jih bo napajal Elex.

Končne vtise bomo lahko podali kmalu, saj ELEX II izide že 1. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime