PUBG lahko zdaj igrate brezplačno

Mesec je naokoli in razvijalec Krafton je držal svojo obljubo. Priljubljena battle royale streljačina PUBG: Battlegrounds lahko od danes naprej zaigrate popolnoma brezplačno in vsi tisti, ki vas je zadeva dolga leta zanimala, a se vam je zdela predraga, ste končno prišli na svoj račun.

Brezplačni PUBG lahko že zdaj namestite na Steamu, na voljo pa je tudi na konzolah Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 in PlayStation 5.

Brezplačna različica igre vam prinese veliko vsebine, a ne čisto vse. F2P igralci namreč ne boste mogli uživati v rangiranih spopadih, saj bo to na voljo samo vsem tistim, ki bodo za 13,99 € dokupili paket Battleground Plus in sicer preko igrine notranje trgovine.

Battleground Plus dobijo tudi vsi igralci, ki so igro v preteklosti že kupili, poleg tega pa bodo ti zvesti spremljevalci nagrajeni s prav posebnim paketom dobrot Special Commemorative Pack.

Skladno z brezplačno verzijo igre so strežniki dobili pošteno prenovo preko posodobitve 15.2. Ta je s sabo prinesla vrsto novosti, kot je denimo nova taktična oprema v obliki drona, ki vam omogoča boljši pregled okolice. Novinci boste veseli dveh novih uvajalnih načinov – eden od njiju vas denimo postavi na bojišče, kjer vam nasproti stoji 99 sovražnikov, katere nadzoruje umetna inteligenca in to je lep uvod v osnove battle royala, ki ga nato lahko stestirate proti pravim igralcem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime