Destiny 2 dobil nov napovednik za svojo naslednjo razširitev The Witch Queen

Destiny 2 sem davno nazaj malce preizkusil in takrat celo zaključil zgodbo osnovne kampanje. Ampak to se je zgodilo leta nazaj in čeprav sem se nedavno želel vrniti v igrin svet in ponovno doživeti zgodbo, mi je bilo to onemogočeno. Razvijalec Bungie se je namreč že nekaj časa nazaj odločil, da bo originalno zgodbo preprosto odstranil iz igre in se bo fokusiral samo na razširitve. V praksi to pomeni, da je nov igralec dandanes med igranjem popolnoma izgubljen in če si pred tem ne ogleda celotne zgodbe na YouTubu, potem mu pri igranju dodatkov ne bo veliko jasno.

Žal se tako zdi, da mi uživanje v Destiny 2 svetu ne bo nikoli omogočeno, razen če se Bungie premisli in spočne kakšen bolje zamišljen uvajalni del. Kar je škoda, saj ima igra odlične mehanike streljanja, ki bodo v novem dodatku The Witch Queen samo še bolj izpopolnjene.

Razvijalec nam je včeraj predstavil nov napovednik, ki nam predstavi novo lokacijo Throne Worlda, ki ga nadzoruje Savathûn, med kolegi znana kot The Witch Queen. Ta ljubosumno skriva svoje zaklade in borba med svetlobo in temo bo v razširitvi dosegla novo stopnjo.

Dodatek bo precej bolj osredotočen na pripovedovanje zgodbe in če gre soditi po tem in prejšnjem napovedniku, ki smo ga prejeli med podelitvijo nagrad The Game Awards, čaka veterane prava poslastica in morda celo dobijo odgovore na kakšna dolgoletna vprašanja. Poleg novih štorijalnih zapletov nas čaka tudi nov raid, možnost kovačenja svojih orožij in povsem novo sejalo smrti The Glaive, ki je nekakšna kombinacija pretepanja od blizu in streljanja od daleč.

Razširitev izide 22. februarja, skladno z njo pa bo izbrisana vsebina dodatka The Forsaken.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime