Dying Light 2 pokazal nekaj novega igranja

Dying Light 2 se končno približuje izidu in razvijalec Techland bo po vseh teh letih končno lažje zadihal in dobil nekaj novega dotoka financ na svoj račun. Igra je bila do nedavnega na prvem mestu glede najbolj zaželenih iger Steama in prodaja skoraj zagotovo ob prvem dnevu ne bo slaba, saj si igralci obupno želijo neke nove kvalitetne avanture v odprtem svetu.

Ali bo Dying Light 2 to dostavil je seveda še v zraku, a igralni napovedniki obljubljajo zanimiv sprehod skozi postapokaliptično podrtijo mesta, ki v sebi še vedno v vsakem koraku skriva dobro dozo nemrtvega in še vedno živečega mesa.

Techland je pripravil še zadnjo epizodo serije posnetkov Dying 2 Know, ta pa nam je orisala dogodke iz preteklih epizod in dodala nekaj novih informacij glede sodelovalnega igranja. V nemilosrdni svet Dying Lighta 2 se boste lahko odpravili v navezi s še tremi igralci in družno tako izkusili enoigralsko zgodbo. Soigralci bodo lahko tekom zgodbe glasovali za razne odločitve, a končno besedo bo na koncu še vedno imel gostitelj in stavimo, da bo to poskrbelo za kar nekaj vročih internetnih prepirov.

Posnetek pokaže tudi nekaj igranja na konzolah in igra je na PlayStation 4 in Xbox One videti presneto dobro, seveda pa med igralci še vedno obstaja nekaj dvomov, saj je enako dobro izgledal Cyberpunk 2077 in vsi vemo kako se je končala tista zgodba.

Dying Light 2: Stay Human je zdaj samo še tedne stran in bo med nas prispel 4. februarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime