Gran Turismo 7 pokazal nekaj dirkanja na Daytona krožni progi

Navdušenci nad dirkanjem morate potrpeti samo še malo in znova boste lahko izkusili huronsko popularno serijo Gran Turismo, ki nas bo tokrat pozdravila že v svoji 7. iteraciji. Razvijalec Polyphony Digital se počasi pripravlja za marčevski izid in izdaja nove igralne napovednik – zadnji od njih nas postavi sredi akcije na krožnem dirkališču Daytona International Speedway.

Zanimivo je, da se je ta proga pojavila v Gran Turismo 5 in 6, zdaj pa se znova vrača tudi v sedmem delu. Zgornji posnetek je bil narejen na konzoli PlayStation 5, tako da boste izkušnjo dirkanja doživeli v tekočih 60 sličicah na sekundo, te pa se prepolovijo samo med gledanjem ponovljenega posnetka, kjer pa je v zameno za to stopnja podrobnosti še povišana. Treba je reči, da je prav lepo spremljati posnetek neke umirjene dirkačine po vsej tisti norosti, ki nam jo je pričaral Forza Horizon 5. Tule vas ne bo spremljala nobena vzdušna glasba, ampak le realistično rohnenje motorjev in cviljenje gum med zavoji, kar je za avtomobilske navdušence pravi ušesni balzam.

Polyphony Digital je kak mesec nazaj prikazal dirkanje po še eni progi in sicer po veteranski stopnji Deep Forest Raceway, ki nas spremlja že vse od prvega Gran Turisma. Tule si lahko ogledate malce bolj dinamičnega dirkanja, saj se ne vozimo samo v krogu in med vožnjo ne gledamo samo v sivi asfalt.

Podjetje Fanatec je nedavno razkrilo tudi svoj uradni Gran Turismo 7 volan in zadeva vsekakor ni poceni, saj boste za njo odšteli dobrega jurja evrov. A po drugi strani dobite res močan volan, ki vam bo s svojimi povratnimi učinki polomil zapestja, zadeva pa bo na voljo 14. marca.

Gran Turismo ni več daleč stran, saj se bomo z njim na konzolah PlayStation 4 in 5 pozabavali že 4. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime