The Settlers končno dobili datum izida, zaprta beta pa štarta že naslednji teden

Strategija The Settlers nas zabava že vse od leta 1993, od takrat pa smo dobili že kar 7 delov te unikatne strategije, ki ne daje poudarka na bojevanje, ampak bolj na vzpostavljanje učinkovite proizvodne linije znotraj vasice, ki lahko na koncu izrodi tudi močne vojske.

Od zadnjega dela je preteklo že dolgih 12 let, založnik Ubisoft pa se je odločil serijo ponovno obuditi in zdaj dela na povsem novem delu, ki ne bo vseboval nobene zaporedne številke in se bo preprosto imenoval The Settlers.

Strategija sicer že pošteno zamuja, saj bi morala iziti leta 2019, a je bila nato prestavljena na konec 2020. Temu je sledila še ena prestavitev na neznani datum, ki je bil včeraj dokončno tudi razkrit.

The Settlers bomo tako lahko igrali 17. marca, Ubisoft pa je za to priložnost pripravil povsem frišen napovednik. Kakor lahko vidimo nas čaka pisana in barvita podoba, ki je nekako tudi značilna za to strategijo. Vasice in hiške ekonomije bodo podrobno poustvarjene in med igranjem bomo lahko videli prebivalce, kako pridno sekajo les, kovačijo motike in se odpravljajo na njive. Seveda nas čaka tudi nekaj bojevanja, ki pa ni videti preveč napredno in se bo verjetno vrtelo okoli sistema kamen, papir, škarje.

Ubisoft je tudi napovedal zaprto beta testiranje, ki bo omogočalo igranje 1v1 ali 2v2 proti drugim igralcem ali pa umetni inteligenci, kampanje pa to testiranje ne bo vsebovalo. Če vas sodelovanje še vedno zanima se lahko za testiranje prijavite tukaj, beta pa bo tekla med 20. in 24. januarjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime