Fallout 76 strežnike bodo kmalu napadli zli vesoljci

Fallout 76 se počasi a vztrajno približuje že svojemu 4. rojstnemu dnevu in treba je čestitati Bethesdi, da kljub klavrnemu začetku nad igro ni obupala in se lotila popravkov in dodajanja nove vsebine. Fallout 76 je tako skozi leta dobil lep kupček nove vsebine, ki je bila poleg tega za lastnike originalne igre povsem brezplačna.

Največji korak pri izboljšanju je zagotovo prinesla posodobitev Wastelanders, ki je v opuščeno okolico pripeljala živeče ljudi, ki so nam s svojimi nalogami pričarali nekaj dejanske zgodbe. To je izkušnjo približalo prejšnjim naslovom franšize in igri se danes dejansko splača ponuditi novo priložnost za igranje. Sicer zadeva še danes ni kakšna resnična mojstrovina, saj nekatere težave ostajajo in pred nedavnim preizkusom igre sem ugotovil, da ima Fallout 76 še vedno nek zoprn zamik, tako da vsako dejanje kot je denimo odpiranje omaric in skrinj drži slabo sekundo zamika.

Bethesda s posodobitvami ne namerava zaključiti niti v 2022. Na obzorju se riše obsežna razširitev The Pitt, a o njej še ne vemo veliko. Pred to pa se bomo pozabavali s posodobitvijo Invaders from Beyond, ki bo v post-apokaliptično okolico pripeljala zlobne vesoljce.

Ti se bodo na mapi pojavili vsako uro, na nebu pa se bo takrat izrisala ogromna vesoljska ladja. Vaša naloga bo takrat, da v roke vzamete puško in razstrelite tri objektive, ki se tu imenujejo Brainwave Siphons. Zadeva ne bo preprosta, saj vas bodo med potjo nadlegovali napadajoči vesoljci, na koncu pa boste pri vsakem sifonu morali odstraniti tudi trdovratnega poveljnika.

Poleg tega bo posodobitev s sabo prinesla tudi kupček drugih izboljšav. Med drugim bomo igralci končno dobili možnost, da na hrbtu skrijemo nahrbtnik, zgradili pa bomo lahko tudi piratski radio, ki nam bo omogočal poslušanje nove radijske postaje. Več o tem na uradni strani.

Invaders from Beyond je že na voljo na testnem PTS strežniku, tako da ga lahko kmalu pričakujemo tudi v polni igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime