Google se je z lepo potezo poklonil 100. rojstnemu dnevu igralke Betty White

Legendarna igralka Betty White se je od tega sveta poslovila 31. decembra 2021 in tako ji je malo zmanjkalo in zapisala bi se med še vedno živeče leta 2022. Kljub svoji starosti je oboževalce njena smrt pretresla, saj se je zdelo, da je Betty praktično neuničljiva in v sebi zagotovo nosi kakšen kibernetski vsadek.

Igralka se je od nas poslovila samo dobra dva tedna pred njenim 100. rojstnim dnevom. Ta dan je napočil včeraj in Google se ji je lepo poklonil s prav posebnim prikazom iskalnih rezultatov.

Zadevo si še vedno lahko ogledate, če v Google iskalnik vtipkate iskalni niz “Betty White”. Pričakala vas bo lepa animacija, z besedami “Thank you for being a friend.” Te besede se seveda nanašajo na njeno najbolj slavno vlogo v seriji Zlata dekleta, kjer je Betty odigrala vlogo Rose Nylund, te besede pa so spremljale uvodno sekvenco serije.

Ko smo že pri Zlatih dekletih, zanimivo je videti razlike v starosti, ki jih televizije kažejo skozi različna desetletja. Serija And Just Like That, ponovna oživitev Seksa v mestu, v glavne vloge zopet postavi like Mirande, Charlotte in Carrie, ki so stare 54 in 55 let in ravno toliko sta bili v prvi sezoni Zlatih deklet stari Rose in Dorothy, le da so tam vse ženske že sive in uživajo pokojnino, medtem ko dekleta v And Just Like That uživajo življenje kot kakšne dvajsetletnice.

Betty White je imela začrtano večje praznovanje svojega rojstnega dneva in v te namene je bil posnet tudi daljši dokumentarec Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration. Praznovanje je bilo seveda odpovedano, a v njeno čast je bil dokumentarec vseeno prikazan v več kot 900 kinodvoranah skozi ZDA in to samo za en dan. Gledalci so v dokumentarcu videli tudi še zadnje sporočilo legendarne igralke, ki ga je posnela samo 10 dni pred svojo smrtjo in v njem se je zahvalila vsem oboževalcem za njihovo neumorno podporo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime