Amazon prikazal prvi dražilnik za svojo serijo The Lord of the Rings

Amazon nas je lani počastil s prvo uradno sliko svoje prihajajoče serije The Lord of the Rings, ki naj bi imela rekordni proračun in vsi znaki kažejo na to, da nas čaka prava fantazijska poslastica. Amazon je vložil veliko denarja v gojenje knjižnice pretočnega servisa Amazon Prime, a roko na srce temu trgovskemu gigantu pri razvijanju originalne vsebine ne gre najbolje. Od res kvalitetnih zadev mi na pamet pade le serija The Boys, medtem ko je nedavni The Wheel of Time gledalce pustil bolj ali manj ravnodušne. Vraga, dobro jim ne gre niti na igričarskem področju, kjer so v vseh teh letih spočeli samo MMO New World, ta pa je po začetnem navdušenju hitro začel izgubljati igralce.

Morda bo vse skupaj spremenila serija The Lord of the Rings, ki je včeraj dobila kratki dražilnik, ta pa je napovedal uradni naslov The Rings of Power.

Serija se bo dogajala tisoče let pred tistimi dogodki, ki jih je pisatelj J.R.R. Tolkien popisal v knjigah Gospodar prstanov in Hobit. Tako bomo sledili novim junakom, ki se bodo morali postaviti novi nevarnosti, ki tudi tokrat prihaja iz strani Mordorja.

Dražilnik sicer ne pove veliko, saj je vse sestavljeno samo iz izrisovanja naslova serije, a vseeno lahko tu najdemo nekaj zanimivosti. Prikazana sekvenca namreč ni bila računalniško generirana, ampak je nekdo fizično vlil taljeno kovino, ki so jo preko počasnih posnetkov malce obdelali in spravili v končno obliko.

Edina stvar, ki me je malce zmotila je sama govorka, ki je preprosto premalo epska in bi jo prej videl v kakšnem napovedniku za World of Warcraft dodatek kot pa za epsko delo tipa Gospodar prstanov. Samo primerjajte jo z uvodnim govorom Galadriel v filmu Bratovščina prstana in razlika je očitna.

Ali bo Amazonu končno uspelo spočeti nekaj zares epskega bomo videli 2. septembra, do takrat pa si lahko na njihovi strani ogledate interaktivni zemljevid Srednjega sveta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime